Erotične zgodbe iz groba

Gospa Štefka je z zadovoljstvom opazovala svojo podobo v velikem kopalniškem ogledalu. Pri 50h je še vedno imela postavo 35 letnice z lepo zalito ritko, oblimi boki, gladkim napetim trebuhom in težkimi polnimi prsmi z velikimi bradavicami. Pogladila se je po bokih in pobožala hribček pičke porasel z velikim čopom skodranih temnih dlak.

Zavzdihnila je ob misli, da že dolgo ni noben moški zapolnil njene pičke in ji nalil semena vanjo. Stresla je z glavo se oblekla in odšla pripravljati večerjo, saj naj bi kmalu prišel sin njene prijateljice, 20 letnik, ki naj bi zaradi nekih opravkov nekaj dni prebival pri njej.

Ko je prišel je bila presenečena. Bil je simpatičen precej velik in močan fant. Pomislila je, da se verjetno punce kar lepijo nanj in da se tudi ona ne bi preveč branila, če bi jo poskusil otipavati in jo položiti na posteljo ali kavč in jo nabrisati.

Po večerji in par steklenicah vina sta veselo klepetala, medtem ko je pospravljala posodo. Ni opazila, kako se mu svetijo oči ko je opazoval njene gibe, miganje z ritjo in zibanje njenih joškov ko je pomivala posodo.

Med klepetom je tako zvedela da nima punce in da pravzaprav z nobeno še ni šel do konca, da je še nedolžen. Pomislila je, kako bi se ji prilegel takole mlad fant, saj bi mu sicer takoj prišlo, ko bi ji ga vtaknil, vendar bi mu kmalu znova stopil in takrat bi jo sigurno porival kot nor. Odgnala je take misli in mu pripravila posteljo na kavču v dnevni sobi.

Vrata med njegovo sobo in svojo je pustila odprta, če bi slučajno kaj potreboval.

Sredi noči jo je nenadoma zbudilo vzdihovanje in stokanje, ki je prihajalo iz njegove sobe. Vstala je in odšla pogledat. Luči v njegovi sobi ni prižgala saj je dovolj svetlobe prihajalo iz njene.

Na vprašanje kaj in kje ga boli, je zamrmral da v spodnjem delu trebuha. Odgrnila ga je in mu začela otipavati trebuh. Nenadoma se mu je skozi razporek pižame dvignil kurac in stal pokonci kot žrd. "Oo, kako veliko batino ima" je pomislila. "Kaj te boli tole?" je vprašala, ko mu ga je objela s palcem in kazalcem in rahlo podrkala. "Jaa" je zastokal. "No, to je zato ker imaš polnega semena" je rekla. "Edino zdravilo bi bilo, da bi ga vtaknil ženski v pičko, jo porival da ti pride in se izpraznil!"

"Oh", je dejal "kaj mi ne moreš ti pomagati?" "Kaj, misliš, da ga vtakneš meni?" "Jaa, to mislim" "No, pravzaprav bi to res lahko naredila. Saj je tvoj tič krasno debel in dolg in tudi trd kot kamen! No, ja, prav, odrešila te bom! Pri meni ti ga ne bo treba vzeti ven, lahko boš šprical vame in se do konca izpraznil!

No, sleci hitro pižamo, obrni se na bok z ritjo proti steni in vse ostalo prepusti meni in me ubogaj ko ti bom med fukom rekla kaj bi rada da storiš! In ne boj se, če bom stokala in vzdihovala in cvilila - to bo samo znamenje da mi porivanje s tabo paše in da me dobro kavsaš!" Med tem je slekla spalno srajco, fant pa jo je božal po joških in jih mečkal. Vstala je in mu rekla: "Všeč mi je kako mi jih mečkaš, zdaj pa mi pobožaj še pičko in vtakni dva prsta vanjo!" "Joj, kako imaš kosmato in mokro, oh in kako gladko in ozko!" "Jaa, in lačno tvojega trdega kurca!" Sklonila se je, mu kurca podrkala z dlanjo, si ga vtaknila v usta, nekajkrat zakrožila z glavo in ga rahlo posesala.

Potem je legla zraven njega na bok, rahlo pokrčila nogo in si s prsti usmerila glavico kurca v pučko, Z hitrim trzajem riti se je nasadila do konca. "Jaaooohjaa, tooo, tooo, ja!" je zavzdihnila in se začela divje natikati.

Med sopenjem je stokala:XDaj, mečkaj mi z eno roko joške, daj, z drugo mi božaj pičko in ščegetavček, daj mi roko da ti pokažem, tako, tako, ja, ja, tooo! Hitro se učiš, daj suvaj vame še ti, ja, tako, daj še, še, kako kavsaš dobro, joj, joj, daj močno!" Divje je porival vanjo in se kar tresel od pohote, pa tudi ona je izpuščala krike ugodja, stokala, cvilila in glasno ohala in ahala.

Nenadoma se je vsa napela, polila jo je vročina, in se stresla v dolgem krču orgazma. "Ohaaajaoj, joooj, da! Kako mi je prišlo. Kakšen porivač si dober! Joj, še daj, nabijaj vame da ti pride, se ti že napenja, čutim, joj, že ti trza, joooj kako šprica vame, jojj saj mi boš napolnil pičko do roba, ja, ja, šee!"

Ko se je docela izpraznil, mu je kurac počasi zdrsnil iz pičke, Obrnila se je proti njemu, ga poljubila in rekla:"Bol si odličen za prvič! Ponovila bova takoj vendar drug položaj. Za prvič si bil več kot dober, kako divje si me porival! Kakega dobrega trdega kurca imaš!

Ja, še mi mečkaj joške in me božaj, ja, ja, postajam spet pohotna, oh, ooo, tudi tebi se znova dviguje, bi ga rad spet vtaknil, ti je všeč porivanje v mojo pičko?"

"Ja, hočem še fukati s tabo, prima je ko ti ga zabijem in špricnem vate!" "Ja, vem, ampak drugače ne smeš fukati žensk na polno, moraš paziti in ga prej vzeti ven, da ne bo otrok! Mene pa lahko napolniš vedno, ni nevarnosti, pa še všeč mi je če me moški nabriše na polno in mi šprica seme v pičko! Veš kaj, preseliva se v mojo sobo, postelja je velika in bolj komot, rada bi da menjava položaje, rada bi da me od zadaj na vseh štirih po pasje in da te tudi pojaham. Najbolj pa, da me povaljaš in podreš ter na vso moč pofukaš po starem - da ti dam noge narazen in na rame, ti pa da me nabrišeš na vso moč in mi ga do kraja zabiješ ko ti pride!

Ti se kar ulezi, jaz grem še v kopalnico. Moram si jo obrisati, saj si vame našpukal toliko sperme, da se mi že cedi iz pičke po stegnih!"

"Prav, ampak pohiti, mi bo kmalu vstal in hočem ga znova dati vate! Kakšna super ženska si, pohiti, če ne pridem za tabo in te kar tam nategnem!"

Ko se je Štefka v kopalnici na to nasmejala, se je obrnila in ga zagledala med vrati. Njegov veliki kurac je stal čisto pokonci. Joj, je rekla, saj ti pa to res misliš! Kako ti je vstal, kako debelo glavico ima! Prijel jo je za joške in za rit in divje poljubil, medtem pa suval s kurcem po njenem trebuhu. Nenadoma jo je obrnil, jo od zadaj stiskal za joške in suval s kurcem ki ji je drsel med ritnicami.

Daj, da ti ga vtaknem, ne morem več zdržati, daj! Počakaj, ne hiti, počakaj malo! je reka. Naslonila se je na banjo in mu pomolila rit z rahlo razmaknjenimi nogami. No, vtakni mi ga! je rekla. Začel je porivati s kurcem med noga, pa ga je ustavila in z dlanjo usmerila glavico kurca v pičko. Zagodel je od zadovoljstva, jo zgrabil za boke in začel divje nabadati, da se je začela kar tresti od užitka. Kakšen fuk, daj, daj, joj, kavsaj me še tako, ja, oh, ne ušel ti je ven! Obrnila se je ga pograbila za kurac in rekla:"Veš kaj, dokončajva na postelji!" in stekla v sobo. Legla je na posteljo, široko razmaknila noge rahlo pokrčene v kolenih, si s prsti razprla pičko in ga poklicala: Pridi, daj, zdaj mi ga vtakni in dokončaj fuk! Daj, nabriši me, meša se mi od kurca, hočem ga noter! Pokleknil je med nnjene noge, ji ga nastavil na pičko in ga z divjim sunkom riti do konca zabil vanjo! Glasno je zastokala in mu odgovorila s sunkom bokov in medenice. Z levo roko ji je prijel nogo pod kolenom in napol dvignil in neumorno divje porival kurca do kraja vanjo. Pičko je imela tako mokro, da je kar čmokala ob vsakem zabitju kurca do jajc.

Glasno je stokala, grebla po postelji z rokami in opletala z glavo., migala z boki in mu zasajala nohte v rit in hrbet ko ga je pritiskala nase. Začela se je tresti in tuliti kot mačka ki se goni. Napela se je v krču divjega orgazma in se zrušila na hrbet.

Zgrabil jo je z roko pod ritjo, jo še bolj pritisnil nase, ga še dvakrat porinil, potem pa divje zabil in začel z ritjo trzati ko mu je prišlo in je iz kurca čisto ob maternici začel brizgati vanjo.

Čez nekaj minut je dejala:"Tole je bil najboljši kavs kar sem jih doživela!" "Kakšna vroča fukačica si," je rekel. "Ali boš dovolila, da te kasneje še enkrat pofukam?" "Joj, seveda ljubi! Ampak tokrat te bom najprej pojahala jaz in se po svoje zgonila na tvojem kurcu, potem pa me boš pofukal še ti, od zadaj, po pasje, če si za to!" "Seveda, kakor boš hotela in preden grem te bom še na mizi!" "Kaj, res, na mizi me ša ni nihče še natepaval! Na stolu v kinu že, pa na klopi v parku, na mizi pa še ne! Se že veselim!"

Ko se je Štefka zbudila, je našla listek s sporočilom obiskovalca Mihe da se vrne zvečer in še to noč ostane pri njej. Že samo misel na noč je Štefki pognala kri po žilah.

Pospravila je po hiši, pripravila narezek za večerjo in nekaj pijače. Okopala se je, našminkala in odišavila. Oblekla je ozko streč krilo, bel čipkast modrc in hlačke in belo majico in čakala Mihov prihod.

Občasno se je okrepčala s čašico likerja, tako da je ob njegovem prihodu bila že dokaj dobre volje in je komaj krotila svojo pohoto.

Miha pa ni prišel sam. Z njim je prišel prijatelj Aleš. Najprej ji to ni bilo všeč, potem pa so se zaklepetali, nekaj popili in ji je postal prav všeč. Postala je odlične volje, se smejala z njima, precej popila in ni je niti posebno motilo, če sta jo fanta otipavala. Otepala se je bolj zaradi lepšega, saj ji je bilo kar všeč, ko so jo močne roke zgrabile za joške. Aleš ji je celo segel med noge in jo stisnil in pobožal po pički.

Nenadoma sta z Alešem ugotovila, da govorita samo onadva, da Miha že trdno spi na kavču. Začela je pospravljati posodo in Aleš ji je pomagal. Ko se je v kuhinji iztegnila, da bi zložila kozarce v omaro, je nenadoma začutila, kako jo je Aleš pritisnil ob elemente in z rokami zajel njene joške, jih zagugal, požgečkal, potem pa stisnil in začel s palcem in kazalcem stiskati bradavice. "Ne, ne, pusti me, pusti" je sopla in ga poskusila odriniti z ritjo. To ga je še spodbudilo. Začel jo je poljubljati po vratu in za ušesi da so se ji zašibile noge in je začutila ščemenje in mokroto med nogami. V tem jo je Aleš obrnil in jo dalje začel poljubljati. Segel je z rokami navzdol, ji dvignil krilo in jo božal po bokih in riti. Z eno roko jei je segel med noge in jo zgrabil za napeto kosmato pičko in ji porinil prst vanjo. Z drugo roko ji je dvignil majico in jo božal po joških in jih mečkal. "Ne, ne, pusti, kaj bi rad?" je sopla. "Pofukati te hočem, rajcaš me tako, da mi bo kurac počil!" "Joj, ne, ne, joj, naju bo videl Miha, joj, ne!" "Saj spi!" je rekel Aleš in jo čez hodnik potegnil v spalnico.

Položil jo je na posteljo:"Daj, hitro, dvigni krilo in sleci hlačke, daj noge narazen, kaj bi rada da te od zadaj?" "Ne, oh, ne, joj, kaj ne moreš odnehati?" "Ne!" "Potem me daj po starem, dala ti bom noge na rame, joj, pohiti, da se ne zbudi!" "In če se, te bova fukala oba, kaj pa!" "Res, kaj res? Jaa!" Medtem se je slekel in videla je kako mu je zrasel debel kurac. "Ojoooj, saj imaš večjega kot Miha, joj, kakšna batina, neneee, ne!" Medtem ji je razmaknil noge. "Daj, sama si ga daj noter!" je rekel. "Ja, ja, seveda!" Z dvema prstoma je razpela pičko, z drugo roko pa mu podrkala kurca in si ga vtaknila. Tako divje ji ga je zabil, da jo je kar premaknilo naprej na postelji. Z rokami ga je zgrabila za rit. Z rokama se je oprl na stranico postelje in jo začel divje fukati. Sopla je in stokala, joški so se ji majali v ritmu. Stiskala je noga okoli njegovega pasu in ga grebla po hrbtu in mu zasajala nohte v rit. Oooooh, haaa, jaa, daj, daj, joj kakšen kurac, joj fukaj, fukaj me, fukaj, še, še, še!

Porival je dalje, začela jo je prelivati vročina in nenadoma je otrpnila v krču orgazma. Za prvim so sledili še drugi, on pa je še vedno porival. "Oh, vzeti ga bom moral ven!" je zasopel. "Ali lahko špricam vate, te lahko nafilam?" "Ja, ja, daj, nalij me, spusti noterj, jaa, fukaj me na polno, fukaj na polno!"

Še enkrat ga je zabil vanjo in čutila je kako mu trza kurac in jo zalivajo v pički celi curki semena.

Omahnil je zraven nje in zasopel. "Daj, liži mi ga, sesaj ga, daj liži mi ga!" Rahlo mu ga je stisnila, ga strpala v usta in ga začela oblizovati.

Zajela je sapo:"Oh, krasen kurac imaš! Ni mi žal!" "Kaj, da sem te nategnil?" "Ja!" V tem je začutila roke na svoji riti in bokih. Obrnila se je in zagledala Miho in obenem začutila, kako ji ga je zabil od zadaj. "Jaa, tooo, ja, še, dajta me, fukajta me celo noč!" "Saj te bova!" sta odvrnila.

Miha jo je z rokami gladil po stegnih in bokih in jo z vso močjo natikal na kurca in ga zabijal vanjo. Noge je malo razmaknila, se naslonila na komolce in Alešu drkala kurac in ga cmokajoče oblizovala in sesala ter pri tem krožila z glavo. Z ritjo je suvala nazaj in krožila v ritmu Mihovega natepavanja. Ohh, hu, aa, ahh, aaahh, aaa, ja, še, ja, joooj, ja, spet ti je vsal Aleš, joj kako je trd, ohh, kakšen fuk, daj Miha, fukaj me malo še ti, daj Aleš naj me še miha malo fuka v pičko, joj, daj, naj me nasadi! Aleš je iztaknil kurca iz njene pičke in se malo umaknil. Miha jo je prevalil na hrbet, ji dvignil noge na rame in ji v pičko vtaknil glavico kurca in z njo narahlo krožil. Oooh, joooj, ja, porivaj me, kaj čakaš, porini do konca, daj fukaj kot je treba! je zavpila in se sama divje nasadila. Aleš ga je zabijal, da je vsako zasajanje kurca v pičko spremljalo glasno čmokanje. Miha je primaknil k njeni glavi in ji kurca porinil v usta.

"Kakšen nor fuk, kavsata me, porivajta, porivajta, kakšne dobre kurce imata!" "In ti si super porivačica, kako ozko in vročo pičko imaš, prima ližeš kurca, kako dobro rit in joške imaš, prišlo mi bo!" je zavpil Aleš. Jaaaaaaaha, haa, ja joj nalij mi polno pičko semena, oh čutim že ti trza kurac, joj mi že špricaš noter! Daj, Miha, spusti mi v usta, daj da požrem, mmm, ohh, too, ja, kako dobro seme! Čisto sta me napolnila! Dajmo malo počijmo, da vama kurca znova vstaneta! Potem vaju bom pofukala in pojahala jaz enega za drugim!